In het stappenplan hieronder staan een aantal helpbestanden over het gebruik en de werking van de AMN Eindtoets.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk:

• e-mail eindtoets@amn.nl
  • telefoon 026-3557349

Stappen ter voorbereiding van de Eindtoets 2019
StappenEindtoets
Alle te doorlopen stappen om de Eindtoets af te nemen. Vanaf het aanmaken van een wachtwoord t/m het afdrukken van de rapportages.

Algemeen
PraktischeHandleidingAMNEindtoets.pdf
Volledige handleiding voor docenten.
ToetsreglementAMNEindtoets.pdf
Toetsreglement AMN Eindtoets.
OverzichtEindtoetsOnderdelenEnAantalVragen.pdf
Onderdelen van de eindtoets en het gemiddelde aantal vragen die de leerling krijgt.
InformatieVoorOuders.pdf
Ouderinformatie over de afname van de eindtoets.
TipsDyslexieDyscalculie.pdf
Tips m.b.t. dyslexie en dyscalculie.

Portal
InloginstructiePortal.pdf
Uitleg over gebruik van de AMN Portal.

Installatie computer
InstallatieEindtoetsClient.pdf
Installatie van het afnameprogramma op een computer of laptop.
Installatie Chromebook / Android / iPad
InstallatieAppVoorChromebook.pdf
Installatie van de afname applicatie op een Chromebook.
InstallatieAppVoorAndroid.pdf
Installatie van de afname applicatie op een Android.
InstallatieAppVoorIpad.pdf
Installatie van de afname applicatie op een iPad.
InstallatieVoorSnappet.pdf
Installatie van de afname applicatie op een Snappet.
Installatie algemeen
TestenAppEnOefenen.pdf
Testen of het afname programma werkt.
Met het starten van het afname programma wordt (vanaf 1 april) ook de inhoud van Eindtoets geladen. Door de testtoets te oefenen verkort je het de opstarttijd bij de afname van de Eindtoets.

Moment van de afname - start toets
InloginstructieAMNEindtoets.pdf
Informatie over hoe er inlogprocedure is om de afname van de eindtoets op te starten.
InstructieLeerlingen.pdf
Instructietekst die de toetsbegeleider aan de leerlingen geeft.
Moment van de afname - tijdens de toets
UitlegBegeleidenToetsafname.pdf
Toelichting voor de toetsbegeleider over het begeleiden bij de eindtoets.
ToetsenAfsluiten.pdf
Toelichting over het afsluiten van de eindtoets.
WatTeDoenBijStoring.pdf
Toelichting over wat te doen bij een storing.

Overige
AMNLaptops.pdf
Informatie over het brengen, halen en gebruiken van de AMN laptops.