Hieronder staan een aantal linkjes naar handleidingen voor het gebruik en de werking van de AMN Eindtoets.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk:

• e-mail eindtoets@amn.nl
  • telefoon 026-3557349.

Algemeen:

• Praktische handleiding Eindtoets.pdf: volledige handleiding voor docenten. Onderdelen uit deze handleiding worden ook per onderdeel aangeboden. Zie de hieronder toegevoegde pdf's.
  • Inloggen in de Portal: inloggen in de AMN Portal, het administratieve programma. Wat zie je in de Portal en wat moet je doen.

Toetsbegeleider:

Technisch: