Alle downloads zijn te vinden via de testplanner in jullie AMN omgeving.

Open de testplanner en selecteer de deelnemer(s) waarvoor je een rapportage wilt downloaden. Door te klikken op “Afdrukken”, kun je selecteren welke rapportage je wilt downloaden en in welke format (PDF of Excel).

Heb je zelf een test of toets gemaakt? Vraag de rapportage op bij de school of organisatie die de test voor je heeft klaargezet.